WIJ bv


Edisonstraat 11a 4004 JL Tiel
0344-620999 Klik om te bellen

Over WIJ bv

WIJ is een veelzijdig reclamebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van winkelsigningproducten, displays en presentatiemiddelen. Onze multifunctionele zeefdrukkerij maakt kunststof producten in elke denkbare vorm en kleur, geschikt voor talloze toepassingen.

Jouw ideeën krijgen bij WIJ de ruimte en daarnaast kunnen wij je bijstaan met advies, gebaseerd op een jarenlange ervaring. Na bedrukking van het materiaal bewerken wij in eigen huis de producten na, in overeenstemming met jouw wensen. Of het nu stansen, buigen, frezen, klinken of assembleren is, wij verzorgen het voor je!

Onze stansafdeling heeft de beschikking over diverse basis stansmessen, van eenvoudige kaarthouders tot de meest complexe shop-in-shop displays. Een nieuw stansmes wordt in samenwerking met jou op maat gemaakt. Wij drukken bovendien niet alleen in eigen drukkerij. Wanneer producten van groot volume of formaat zijn, gaan wij bij de klant drukken.

Missie
Wij willen onze klanten de best passende oplossingen bieden, door telkens weer te verrassen met creatieve promotionele producten die wij kunnen ontwerpen, vormgeven en produceren.

WIJ bv in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Drukwerk
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Verpakkingen
Vlaggen
Zeefdruk

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

WIJ bv


Edisonstraat 11a 4004 JL Tiel
0344-620999 Klik om te bellen