Vugts Reclame


Vliedbergweg 4a 5251 RP Vlijmen
0416382181 Klik om te bellen

Over Vugts Reclame

Vugts Reclame, de reclamemakers met LEF!

Bescheidenheid siert, dat weten we, maar niet in de reclamewereld daar moet je opvallen. Ben jij daar naar op zoek, of juist op een gepaste wijze. De stijl welke bij jou past maar wel met een vleugje lef, daar zorgen wij voor.

Je kunt bij ons terecht voor autobelettering, carwrapping, vrachtwagenbelettering, binnenreclame, buitenreclame, drukwerk, bedrijfskleding en relatiegeschenken. Wij regelen het van A tot Z, wij ontlasten onze klanten.

Al jaren maken we de gaafste projecten waar wij, maar ook zeker onze klanten trots op zijn. We doen dit met LEF en passie. Dat vraagt om creatieve vormgevers en technische kennis. Vugts reclame blinkt daar in uit. 

We zijn specialisten in carwrapping, dit is het beplakken van uw complete auto of bestelwagen, met een speciale folie. Deze folie is dun bij zonderflexibel en kan door een speciale behandeling nagenoeg elke vorm aannemen. De folie is in talloze kleuren verkrijgen en kan zelf worden voorzien van een complete full colour print. Hierdoor ontstaan er legio mogelijkheden om een auto van een complete metamorfose te voorzien.

Bedrijfskleding nodig met je eigen logo, geen probleem. We zijn dealer van bekende merken zoals Tricorp, Engel, Cofra, Printer en ProJob. Mede daardoor kunnen we een breed assortiment van kleding leveren zoals werkbroeken, overalls, sweaters, sof shell Jacks, RWS zichtbaarheidskleding, veiligheid schoenen en promotiekleding. Al deze kleding kunnen we voorzien van je eigen logo, dit doormiddel van een transfers of borduren. Kom passen in onze eigen showroom

Relatiegeschenken leveren we ook, ben je op zoek naar gepersonaliseerde en creatieve relatieartikelen of eindejaar geschenken dan ben je bij Vugts reclame aan het juiste adres. Wij kunnen zorgen voor unieke producten van pennen tot paraplus en van JBL boxen tot powerbanks. Voor je klanten, personeel en familie. Interesse?

Kom vrijblijvend langs! Met een kop koffie of thee aan de stamtafel borrelen
vaak de beste ideeën voor jouw reclame plannen op.

Foto's

Vugts Reclame in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Verpakkingen
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Vugts Reclame


Vliedbergweg 4a 5251 RP Vlijmen
0416382181 Klik om te bellen