Theo Mulder BV


Laan van Verhof 2 2231 BZ Rijnsburg
0714026901 Klik om te bellen

Over Theo Mulder BV

De afdeling reclame van Theo Mulder BV ontwerpt, produceert en monteert reclames. Wij zijn gespecialiseerd in voertuigreclames voor vrachtwagens en kleinere bedrijfsvoertuigen.

Wij bouwen al meer dan 100 jaar vrachtwagens en verzorgen de daarbij behorende belettering. Wij hebben 4 spuitcabines waardoor wij een combinatie van spuitwerk, snijletters en printwerk kunnen maken.

Door de groei van ons bedrijf gaat onze dienstverlening op het gebied van de reclame ook steeds verder. Zo verzorgen wij ook cawraps, spuiten we velgen, maken we zelf reclamezuilen, reclameborden en spandoeken. 

De bestikkering op de auto's wordt aangebracht volgens de SVA methode. Theo Mulder is sinds 2018 SVA licentiehouder. De SVA plakmethode staat garant voor het niet meer terugtrekken of loslaten van follies in de verdiepte delen en andere lastige plekken op auto's en busjes.

Voor al onze producties gebruikken wij uitsluitend hoogwaardige producten. Snijfolies en wrapfolies van Avery en 3M, printmedia en bijbehorende laminaten ook van Avery en 3M, spuitlakken van Sikkens, raamtintfolies van Johnson Window Films etc.

De montage van al onze producten wordt door ons zelf uitgevoerd of, bij grotere opdrachten, in  combinatie met enkele partners gespecialiseerd in het plakken en/of monteren van diverse soorten materialen.

Theo Mulder Reclame: het adres voor autoreclame, voertuigbelettering, carwraps, gevelreclame, reclamezuilen, bewegwijzering, gevelborden, raambeletering, fotowanden, peesdoeken etc.

Theo Mulder BV in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Buitenreclame
Carwrapping
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Stickers

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Theo Mulder BV


Laan van Verhof 2 2231 BZ Rijnsburg
0714026901 Klik om te bellen