Skip Design B.V.


Achterdijk 15B 5705 CB Helmond
0652579975 Klik om te bellen

Over Skip Design B.V.

SKIP DESIGN is een dynamisch Reclame en Beletteringbedrijf. Wij adviseren u van ontwerp tot montage en wij denken met u mee, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Wij streven bij al onze opdrachten naar de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

Voor wie snel een grote naamsbekendheid wil opbouwen is (buiten)reclame onmisbaar. De eerste indruk is vaak de belangrijkste. Dat geldt zeker ook voor de klanten die uw bedrijf bezoeken. De juiste (gevel)reclame is bepalend voor de hele uitstraling van uw bedrijf.

SKIP DESIGN ontwerpt, produceert en monteert freesletters, reclameborden, reclamezuilen, raambeletteringen en nog veel meer. Samen met u zoeken we naar de beste manier om uw bedrijf aan de buitenwereld te verkopen. Neem gerust contact met ons op want er zijn talloze mogelijkheden.

Bij SKIP DESIGN houden we het persoonlijk, daar houden we van. Korte lijnen en duidelijke afspraken. U praat met de mensen die alles uiteindelijk ook voor u regelen. Dat is wel net zo gemakkelijk. Voor u en ook voor ons.

SKIP DESIGN is het adres voor al uw reclame!

Skip Design B.V. in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Piepschuim letters
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Verpakkingen
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Skip Design B.V.


Achterdijk 15B 5705 CB Helmond
0652579975 Klik om te bellen