Signalo


De Marowijne 11 1689 AR Zwaag
0229210603 Klik om te bellen

Over Signalo

Al 30 jaar is Signalo in Hoorn & omstreken druk bezig met het belettering van auto's, borden & panelen, ruiten & deuren en allerhande oppervlaktes die maar te bedenken zijn. Ook hebben we 30 jaar ervaring met het maken en leveren van graveerwerk, zoals naamplaatjes, huisnummerborden, technisch graveerwerk in oa aluminium en rvs, sierlijke naamborden, grote tekstpanelen en graveerwerk in diverse soorten hout. 

Sinds begin 2018 is Signalo overgedragen aan een jong en enthousiaste nieuwe eigenaar die al 10 jaar werkervaring heeft bij Signalo. Er is toen gelijk de allernieuwste, milieuvriendelijke en zeer nauwkeurige grootformaat printer van HP neergezet die sneller en mooier kan printen met water gebaseerde inkten. Ook is het bedrijf uitgebreid met werkkleding, kunnen we ons eigen transfers maken en is er in 2019 een borduurbedrijf overgenomen om kleding te kunnen voorzien van de meest mooie borduursels. 
Inmiddels hebben we 2 printers staan en zijn we volledig ingericht voor het produceren van divers printmateriaal en borden op zeer korte termijn.

Signalo is van het meedenken, ontzorgen, kwaliteit leveren, wij zijn oplossingsgericht, leveren gewoon goed werk en staan voor eerlijke prijzen. Door onze veelzijdige vakkennis, ervaring en flinke dosis creativiteit kunt u altijd rekenen op professioneel advies. 


Heeft u een banner, reclamebord of autoreclame nodig? Neem contact met ons op door te mailen naar: info@signalo.nl of bel naar 0229-210603.
Gewoon een kijkje nemen op onze website kan natuurlijk ook!

Signalo

Gewoon goed werk.

De Marowijne 11
1689 AR Zwaag
0229-210603
info@signalo.nl
www.signalo.nl
KvK: 65063023

Signalo in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Lichtreclame
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Signalo


De Marowijne 11 1689 AR Zwaag
0229210603 Klik om te bellen