Rebo B.V. | Industriële labelprinters & snijplotters


Beckeringhstraat 21 3762 EV Soest
035 601 6941 Klik om te bellen

Nederlands bedrijf - Nederlandse kwaliteit
Topniveau service & gratis IT-support
ISO 9001 gecertificeerd

Over Rebo B.V. | Industriële labelprinters & snijplotters

Wie zijn wij?

Rebo Systems is een familiebedrijf dat in ruim 45 jaar uitgegroeid tot dé specialist in industriële identificatie en belettering voor o.a.:
Machinebouw, Onderhoud, Facilitair, Chemie, Veiligheid, Logistiek, Procesinstallaties, Hulpdiensten, Verkeer en Infrastructuur.

Met 5 nationale en diverse internationale verkoopregio’s, productielijnen voor tapes en etiketten, een service afdeling en online IT support staan we garant voor een betrouwbare en prettige samenwerking.

Onze producten

SMS-R1 | Meerkleuren labelprinter met ingebouwde snijplotter

De Rebo SMS-R1 is een thermische labelprinter waarmee labels en stickers in meerdere kleuren worden geproduceerd en in elke gewenste vorm kunnen worden uitgesneden.

De SMS-R1 onderscheidt zich van concurrerende systemen door zijn gebruiksgemak, de hoge print & plot kwaliteit en de unieke printmanager.
Printlint-cassettes worden eenvoudig in de printer geschoven, de geladen cassettes en het labelmateriaal worden automatisch herkend en het gesloten ontwerp van de printer zorgt voor een stof-vrij printproces.

Met de ingebouwde printlint-besparingsmodus (ribbon-saving) bespaart u enorm op printlintverbruik - uw printlint wordt enkel gebruikt op plekken waar deze moet worden afgedrukt.
Wilt u uw labels voorzien van een extra bescherming? Gebruik de handige lamineerfunctie in onze SMS-R1 printmanager.
Daarnaast werkt de SMS-R1 met vrijwel elke print- en ontwerpsoftware! (NiceLabel, Adobe Illustrator, AutoCad, InkScape etc.)

  • Print & plot tot ruim 11 meter lang
  • Modus voor printlint-besparing
  • Automatische materiaalherkenning
  • Unieke lamineerfunctie
  • Verbinden via USB of LAN (Netwerk)

Wilt u meer weten over de SMS-R1 of een vrijblijvende demonstratie aanvragen? Bezoek deze pagina: www.rebo.nl/sms-r1/

==================================================

SMS-430 | Multi-functionele labelprinter voor talloze toepassingen

De SMS-430 is de multifunctionele labelprinter voor al uw veel voorkomende industriële coderingen. Van teksten en veiligheidsinstructies tot magazijn– of productlabels met een database koppeling, de SMS-430 labelprinter biedt talloze mogelijkheden! Produceer ook uw eigen typeplaatjes, leidingmarkering, keuringsstickers, veiligheidsinstructies, magazijnlabels en draad- en kabelcodering.

Met de professionele meegeleverde NiceLabel label software ontwerpt u snel en eenvoudig talloze labels waarmee u direct een veilige en overzichtelijke werkplek creëert. Door de standaard geïntegreerde LAN aansluiting kan het systeem volledig via uw bedrijfsnetwerk gebruikt en beheerd worden.

Zoekt u permanente of verwijderbare labels? Moet het label geschikt zijn voor ruwe of gladde oppervlaktes, of bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen? Met ruim 40 verschillende materialen is er voor elke toepassing het juiste label.

  • Één printer voor talloze toepassingen
  • Automatische afknipfunctie
  • Verbinden via USB of LAN (Netwerk)
  • Geschikt voor kleine én grote oplage

Wilt u meer weten over de SMS-430 of een vrijblijvende demonstratie aanvragen? Bezoek deze pagina: www.rebo.nl/labelprinters/sms-430-multifunctionele-labelprinter/

==================================================

SMS TAG-ID2 | Professionele Tag & ID labelprinter

De ideale printer voor al uw Lockout/Tagout tags, Kabelcodering, Machine identificatie en talloze andere industriële en technische toepassingen. De afscheur-strip maakt dit de perfecte printer voor alle voorgestanste materialen.

De SMS TAG-ID2 is een professionele printer die door zijn compacte formaat op welke werkplek past. De printer zelf is uiterst gebruiksvriendelijk en met de (optioneel) bijgeleverde label software wordt het ontwerpen en printen van uw tags en labels nóg makkelijker!

Het creëren van kleur gecodeerde Tags met gedetailleerde informatie over het risico dragen bij aan het doel van een Tag: een duidelijke boodschap over brengen.

Naast Tags bedrukt u met de SMS TAG-ID2 hoogwaardige resolabels, krimpkousen, kabel tags, wikkellabels, diverse soorten voorgestanste labels zoals typeplaten, GHS labels, keuringsstickers en meer!

• Één printer voor talloze toepassingen
• Afscheurstrip voor voorgestanste materialen
• Verbinden via USB of LAN (Netwerk)
• Geschikt voor kleine én grote oplage

Wilt u meer weten over de SMS-TAG-ID2 of een vrijblijvende demonstratie aanvragen? Bezoek deze pagina: www.rebo.nl/labelprinters/sms-tag-id-2/

Sinds 1976 dé specialist op het gebied van industriële labels en signs

Foto's

Industriële labelpinters

Rebo B.V. | Industriële labelprinters & snijplotters in het kort

Producten

Bewegwijzering
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Specials (object bedrukking / printen)
Stickers

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Business partner

Solutions partner

Authorized partner

Onze locatie

Rebo B.V. | Industriële labelprinters & snijplotters


Beckeringhstraat 21 3762 EV Soest
035 601 6941 Klik om te bellen