Micasa Design


Rodenrijseweg 467 2651 AN Berkel en Rodenrijs
06 38906080 Klik om te bellen

Over Micasa Design

Wij zijn dé creatieve reclamemakers uit Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland) en doet ondermeer het bestickeren van voertuigen.

Wij weten hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet.

U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een auto, bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken en werken met u mee, van ontwerp tot uitvoering. Ook op locatie!

Goede service en hoge kwaliteit staan bij ons altijd op de eerste plaats!

Maar er zijn een aantal verschillen in de technieken en de resultaten op te merken. Aangezien er in de loop van de jaren grote technische vooruitgang is geboekt binnen de autobelettering of autobestickering branche zetten wij het hieronder voor u op een rij.

Autobestickering

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om autostickers te drukken. Ook op groot formaat. Autobestickering wordt over het algemeen gekozen door ondernemers met een boodschap. Met autobestickering wil men opvallen, een (huis)stijl uitdragen en herkenbaar zijn aan de auto en het design. Er wordt dan vaak gekozen voor een of meerdere (herkenbare) kleuren. Het is met autobestickering mogelijk om grotere oppervlakten te bestickeren zonder daar naadjes, bubbeltjes of scheurtjes in te krijgen. De materialen die worden gebruikt spelen een grote rol hier in. De autobestickering is niet schadelijk voor de lak en is weer volledig te verwijderen wanneer er gekozen wordt voor een nieuw ontwerp.

Autobelettering

Bij autobelettering gaat het juist om de letters die een specifieke boodschap overbrengen. De autobelettering is in klein formaat maar ook in groot formaat te drukken. Bij autobelettering gaat het dan meestal om het gebruik van contour gesneden letters specifiek voor de klant ontworpen. Met het drukken van autobelettering is materiaal keuze uiteraard een van de belangrijkste punten. Juist met autobelettering moet men er op letten dat de fijne lijnen en vormen goed uitkomen en correct wordt aangebracht. Bij autobelettering en autobestickering kiezen wij er in de meeste gevallen voor om het te laten aanbrengen door een professional.

Dé creatieve reclamemakers

Foto's

Busbestickering

Micasa Design in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Piepschuim letters
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Verpakkingen
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Micasa Design


Rodenrijseweg 467 2651 AN Berkel en Rodenrijs
06 38906080 Klik om te bellen