MarComeleon


Het Scheperseind 19 5551 SW Valkenswaard
06 81400040 Klik om te bellen

Over MarComeleon

Overtuig met een goed verhaal
We willen allemaal trouwe, prettige opdrachtgevers en medewerkers die de organisatie naar een hoger plan tillen. Het werven van potentieel begint altijd aan de voorkant, met een goed verhaal. Als fullservice marketing- en communicatiebureau denken we daarom niet in (communicatie)middelen, maar vanuit een doordachte strategie. Zo zetten we jouw merk blijvend op de kaart. Om je doelgroep te bereiken én te overtuigen inspireer je met je merk, ben je zichtbaar en zet je op de juiste momenten acties uit. Laat ons hierbij actief ondersteunen. Wij hebben de kennis en ervaring én we vinden het geweldig om te doen.


Meer kans met een ‘perfect match’
Nooit eerder was het zo belangrijk om jezelf te zijn, je te onderscheiden, zichtbaar én vindbaar te zijn. In een wereld vol concurrentie is jouw doelgroep op zoek naar de beste match. Een unieke kans op een langdurige en prettige samenwerking!


Een goed plan brengt je verder
MarComeleon gaat voor maximaal resultaat. Wij werken op basis van een doordacht gezamenlijk plan. Zodra helder is wat en wie we willen bereiken gaan we heel gericht aan de slag met een concept en bijbehorende middelen. Marketing is een ongoing proces van positioneren, profileren en optimaliseren. We hanteren dan ook een 360°benadering en ondersteunen organisaties in alle fases van het (marketing) communicatieproces. Van strategie tot aan naamgeving, huisstijl, website, standontwerp, video of flyer. En van projectmanagement tot aan content-creatie. 

MarComeleon is een full-service reclamebureau uit Valkenswaard onder Eindhoven. We bedienen bedrijven uit Zuidoost Brabant en de Kempen in Brabant die gevestigd zijn in Bergeijk, Eersel, Reusel, Hapert, Veldhoven, Waalre, Leende, Heeze, Cranendonk, Budel, Westhoven, Riethoven, Maarheeze, Soerendonk etc. We leveren o.a.
·       Branding
·       3D-animaties en video's
·       Freelance communicatieadviseur
·       Grafisch ontwerp
·       Huisstijl ontwerp
·       Interim communicatiemanager
·       Logo ontwerp
·       Marketing communicatie strategie
·       Reclamecampagne
·       Signing productie & montage
·       Website ontwikkeling

MarComeleon in het kort

Producten

3D animaties en beelden
Autoreclame
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Specials (object bedrukking / printen)
Stickers
Verpakkingen
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

MarComeleon


Het Scheperseind 19 5551 SW Valkenswaard
06 81400040 Klik om te bellen