Lighthouse Europe B.V.


Centurionbaan 42d 42 3769 AV Soesterberg
035 588 0010 Klik om te bellen

Uit voorraad leverbaar
Vrijblijvende demonstratie op uw locatie
Gratis training en installatie

Over Lighthouse Europe B.V.

Lighthouse Europe B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van Industriële Identificatie.

De industriële kleuren labelprinters met ingebouwde snijplotter van Lighthouse zijn de ideale oplossing voor uiteenlopende behoeften op het gebied van labels, veiligheidssignalering en belettering. Ze worden gebruikt om te voldoen aan ARBO voorschriften, machines te voorzien van een typeplaatje, gebruiksinstructies en pictogrammen voor machineveiligheid, leidingen te voorzien van leidingcodering en bedrijfsmiddelen te identificeren en traceren. Een Lighthouse kleuren label printer is de beste labelprinter voor professionele toepassingen.

Na 30 jaar zakendoen en dankzij een programma van duurzame groei kunnen we laten zien waartoe wij in staat zijn. Dat is nu zelfs nog van meer belang dan het is geweest. Dat betekent dat u op ons kunt vertrouwen als het gaat om ondersteuning op langere termijn. Gaat u de soort besparingen ervaren waarvan onze klanten profijt trekken? Dan denken wij dat ook u zich op langere termijn aan ons wilt binden!

Bij Lighthouse fabriceren wij met de hoogste kwaliteit en op basis van ethische normen. Na het verwerven van certificatie op basis van de normen ISO 9001 en ISO 14001 besteden wij in het bijzonder aandacht aan het effect van onze productieprocessen en producten op het milieu.

Al onze verbruiksartikelen maken gebruik van kernen en verpakkingen die zowel uit de kringloop komen als herbruikbaar zijn. Onze inktpatronen zijn navulbaar, wat uniek in deze tak van industrie is. Zo reduceren wij afval, verwijderingsproblemen en kosten.

Onze unieke kleurenlabelprinters zijn toonaangevend wat betreft gebruiksgemak, kwaliteit, betrouwbaarheid, en capaciteit. De ingebouwde snijplotter maakt deze printer uniek in zijn soort en is al jaren de beste labelprinter voor het printen van industriële labels in kleur.

Het aantal toepassingen is enorm. U kunt beschikken over ieder denkbaar label, typeplaatje, signalering of pictogram op het moment dat je het nodig hebt en precies zoals je het wilt. Daarmee realiseert u aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen. De beste kleuren sticker printer voor uw professionele toepassingen is een CPM labelprinter van Lighthouse.

Foto's

CPM100HG5 Industriële kleuren labelprinter met ingebouwde snijplotter

Onze locatie

Lighthouse Europe B.V.


Centurionbaan 42d 42 3769 AV Soesterberg
035 588 0010 Klik om te bellen