Ketelaars Reklame BV


Edisonweg 1 5466 AR Veghel
0413-344088 Klik om te bellen

Over Ketelaars Reklame BV

www.ketelaarsreklame.nl

De medewerkers van Ketelaars Reklame nemen graag de tijd om voor u een goed grafisch product te maken, met een frisse uitstraling en een bijzonder oog voor detail. U mag van ons deskundig advies, maar bovenal een professioneel en betaalbaar eindresultaat verwachten. Onze vakspecialisten denken graag met u mee om voor iedere vraag de beste oplossing en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. 

Wij kunnen voor u iedere gewenste belettering aanbrengen. Dit omdat wij zelf de productie van de belettering in huis hebben of het nu gaat om standaardteksten, full colour afbeeldingen of full car wrap.U kunt zelfs kiezen voor een glanzende of matte finish. Het eindresultaat zal u verbazen. U heeft een exclusief voertuig dat tevens beschermd is tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden.

Wij zorgen ervoor dat uw voertuig het verlengstuk wordt van uw bedrijf. Voertuigreclame is één van de meest efficiente vormen van reclame waardoor u ongemerkt in aanraking zult komen met potentiele klanten.

Ketelaars Reklame maakt uitsluitend gebruik van topkwaliteit vinyl die daadwerkelijk het verschil maakt in voertuigbelettering. Of het gaat om het beletteren van scooters, (cross)motoren, bussen of vrachtwagens of trailers, u bent bij Ketelaars Reklame aan het juiste adres.

Ook verzorgen wij visuals op groot en klein formaat. Indien u dit wenst verzorgen wij ook montagesystemen en de installatie. Beelden worden in hoge kwaliteit geprint op het vooraf besproken materiaal. Of het nu gaat om backdrops of theaterdoeken, hoe groot het formaat uiteindelijk ook is, de afwerking in detail maakt het verschil. Organiseert u festivals, seminars, strandfeesten en bedrijfsevenementen, dan is het belangrijk dat er direct een pakkende sfeer wordt gecreeërd. Met de juiste materialen en de juiste visuals op de juiste plek zorgen wij ervoor dat u direct voor een onvergetelijke indruk op uw bezoekers achterlaat.

Bouwhekdoeken zijn de ideale manier om op bouwhekken te benutten als reclame-uiting/informatie voorziening. Door gebruik te maken van deze spandoeken kan er op een stijlvolle manier kenbaar gemaakt worden wat u aan een breed publiek wil laten zien! Ook zijn de bouwhekdoeken uitstekend te gebruiken op evenementen als bewegwijzering naar de nooduitgang, EHBO post, toiletten of reclame te maken voor andere evenementen

Spandoeken geven uw pand de representatieve uitstraling die het verdiend. Of het nu gaat om een reclameboodschap op een omvangrijke banner, het uiterlijk vertoon is het eerste dat in het oog springt van bij uw publiek. De afmetingen kunnen eindeloos variëren. Of het nu gaat om 5 of om 500 m2 spandoek, de mogelijkheden zijn ernorm.

Het is belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in de ruimte waar ze zich bevinden. Een prettige werkplek leverd betere prestaties.  Mensen “zich thuis laten voelen” is een belangrijk middel in het totale communicatie plan van een bedrijf of winkel. Openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, gemeente huizen, scholen, en sportcentra hebben veel baat bij het uitstralen van dit juiste gevoel. Dit gevoel kun je opwekken door allerlei traditionele methodes aan te passen zoals licht, meubilair en inrichting.

Maar wat zeker bij draagt aan het juiste gevoel, zijn grafische oplossingen voor het interieur, zoals fotobehang, muurprints, Om tot resultaat te komen is voor het bekleden van wanden een mooi product ontwikkeld, namelijk airtex. Airtex is een PVC-achtig imitatiecanvas en lijkt op schildersdoek. Ketelaars Reklame print op dit materiaal de mooiste afbeeldingen. Complete muren kunnen met airtex beplakt worden wat fantastische resultaten oplevert.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig…. en wilt u meer informatie, neem gerust even contact met ons op.

Mail of bel even.

Ketelaars Reklame BV in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Piepschuim letters
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Ketelaars Reklame BV


Edisonweg 1 5466 AR Veghel
0413-344088 Klik om te bellen