Inpromo


Pieter Goedkoopweg 44 2031 EL Haarlem
023-538 88 13 Klik om te bellen

Over Inpromo

Inpromo Creating Identity: Hét aanspreekpunt voor de productie van al uw reclameuitingen. Onze filosofie is dan ook “One Stop Shopping”, één aanspreekpunt en alle diensten onder één dak.

Vlaggen, autobelettering, personeelskleding, pennen, spandoeken, visitekaartjes, relatiegeschenken, werkkleding, briefpapier, gevelletters, beurswanden, T-shirts en give-aways, is een kleine greep uit ons complete assortiment. Als groothandel hebben wij vele contacten om voor u custom made te produceren. Van idee tot montage, één adres voor al uw uitingen.

Onze ervaren creatieve afdeling verkoop bespreekt samen met u uw wensen en zal zeker met u meedenken.

De ontwerpers van onze designstudio zijn een belangrijke schakel tussen de afdeling verkoop en de afdeling productie. Zij helpen u met het uitwerken van de ideeën die met de afdeling verkoop besproken zijn. Tevens bewaken zij uw bestaande huisstijl.

Omdat de productie in eigen huis geschiedt is de controle op het eindresultaat zeer groot. Printen, borduren, zeefdrukken, alle facetten van het productieproces hebben wij in huis.

Natuurlijk verdient een hoogwaardig product het om met zorg gemonteerd te worden. Eigen monteurs zijn dagelijks onderweg om voor onze relaties toe te werken naar een mooi eindresultaat.

Inpromo Creating Identity, We create your Identity!

 

Inpromo in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Gevelreclame
Lichtreclame
Raamfolie
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Inpromo


Pieter Goedkoopweg 44 2031 EL Haarlem
023-538 88 13 Klik om te bellen