InnoSign


Pieter Zeemanweg 135 3316 GZ Dordrecht

Over InnoSign

WIJ ZIJN INNOSIGN! 


Wij bedenken en produceren innovatieve manieren van reclame.


BUSINESS TO BUSINESS
In 2014 in Rotterdam begonnen in de enorme wereld van signing, in der loop van de jaren alle offline promotie en reclame producten die hierbij horen geproduceerd en ook doorontwikkeld.

In 2020 was het tijd voor de grote verandering, de volgende stap. Wij richten ons op innovatieve en duurzame manieren van produceren van Signing & Printing.

#BACK2BUSINESS! 

Dat is wat wij doen, de volgende stap zetten in innovatieve en duurzame manieren van produceren van visuele communicatie. Signing & Printing.

Duurzaamheid speelt binnen de maatschappij een steeds belangrijkere rol, gezamenlijk dienen we te kijken naar duurzame oplossingen met oog op de toekomst. Ook bij InnoSign zijn we continue bezig met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Onze productieprocessen worden continu zo efficiënt mogelijk ingericht om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Hierdoor kiezen steeds vaker gemeentes, ziekenhuizen & overheden kiezen daarvoor InnoSign. De uitstraling van uw reclameuitingen vertegenwoordigen de visie van binnen.

ECO-PRINT
In-house printing concept, van kleinformaat stickers, tot grootformaat banners. 

InnoSign is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: 

klimaatneutraal,  circulair, inclusief  en met eerlijke ketens.

DTP

U kunt ons gewoon de bestanden doorsturen van u gewenste product, wij passen dit in sommige gevallen kosteloos aan. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het oplossen van design problemen. Hebben wij dit een cornerstone gemaakt in ons bedrijf.

Foto's

InnoSign in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Buitenreclame
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Lichtreclame
Spandoeken
Steigerdoeken
Stickers

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

InnoSign


Pieter Zeemanweg 135 3316 GZ Dordrecht