De Jong Reclame en Partners B.V.


Industriestraat 4a 1704 AA Heerhugowaard
072 566 92 23 Klik om te bellen

Over De Jong Reclame en Partners B.V.

De Jong Reclame
Het leukste signbedrijf van Noord-Holland
Wij van De Jong Reclame zetten ons iedere dag opnieuw in voor het beste resultaat voor onze klanten. Of het nu gaat om driedimensionele reclame – signing – of digitale print; het gaat erom dat je bedrijf zichtbaar is. Wij adviseren je graag en met plezier. Daarbij kijken we naar je wensen, naar je budget en naar de behoefte van je klanten.

Onze aanpak kun je vertalen in het woord ‘leuk’.

Luisteren
Voordat we een advies geven, gaan wij altijd in gesprek. Die persoonlijke betrokkenheid tekent ons. We verplaatsen ons in jouw wensen en behoeften en koppelen dat aan onze vakkennis. Of het nu om een banner, autobelettering of gevelreclame gaat: hoe trekken we op de beste manier de aandacht van jouw klanten?

Eerlijk advies
Altijd een eerlijk advies en een praktische invulling van het begrip ‘reclame’ hebben van De Jong Reclame gemaakt wat het nu is: een no-nonsense reclamebedrijf. Wij staan voor de volle honderd procent achter onze adviezen en producten en hebben een nuchtere kijk op reclame. Alles kan, maar niet alles werkt.

Uitblinken
Het succes van onze klanten staat voorop. Elke dag geven we daarom het beste van onszelf. Onze kennis van materialen, technische mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen is groot. We beschikken over groot formaat printers, plotters en een snij- en freesmachine waarmee we veel producten in eigen huis maken. Ook bevestigen doen wij zelf; dé garantie op een feilloze afwerking.

Kameraadschap
Plezier in het werk vinden we belangrijk: op kantoor en met onze klanten. We koesteren onze relaties en doen wat we beloven. Ook steunen we verschillende sportclubs en evenementen in de omgeving en zijn we aangesloten bij De Waaier: makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dat doen we vanuit de sterke drijfveer om onze expertise te delen met anderen, zodat
zij zichtbaar worden met wat zij bijdragen aan de wereld.

25 jaar in het vak

Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame in Heerhugowaard. Onze vader richtte het bedrijf op in 1994. De onderneming is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Ons team bestaat op
dit moment uit zes mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven.

Kennismaken?
We houden ervan om mensen te ontmoeten. Dat is voor ons meer dan alleen werk. Dat is hoe wij zijn. Benieuwd naar onze visie en werkwijze? Bel ons voor een afspraak of kom langs. De koffie staat klaar.
>

Het leukste signbedrijf van Noord-Holland

Foto's

Niet alleen zelfklevende letters maar ook freesletters voor op de gevel.
Full colour print op panelen
Belettering binnen of buiten, het kan overal.
Opvallende autobelettering helpt uw naamsbekendheid!
Belettering Limousine

De Jong Reclame en Partners B.V. in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Piepschuim letters
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Verpakkingen
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Certificeringen

Si'bon

Onze locatie

Logo De Jong Reclame en Partners B.V.

De Jong Reclame en Partners B.V.

De Jong Reclame en Partners B.V.


Industriestraat 4a 1704 AA Heerhugowaard
072 566 92 23 Klik om te bellen