CD Design Nederland


Nijverheidstraat 7 4261 TK Wijk en Aalburg
0184424790 Klik om te bellen

Over CD Design Nederland

CD Design Glasfolie is dé specialist in glasfolies. Wij staan garant voor een zeer hoge kwaliteit van dienstverlening op het gebied van het blinderen van autoruiten en voertuigen voorzien van een anti-steenslagfolie. Ook bieden wij maatwerkoplossingen voor gebouwen als zon- en warmtewering, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid. 

Wij beschikken over professioneel opgeleide glasfoliespecialisten. Zo lamineert ons team bijvoorbeeld de glasfolies zonder dat autoruiten gedemonteerd hoeven te worden. Dit heeft als voordeel dat er nagenoeg geen beschadigingen kunnen optreden en dat er op iedere willekeurige locatie in Nederland kan worden gewerkt. Uiteraard kunnen wij ook op onze locatie in Wijk en Aalburg (NB) uw autoruiten voorzien van glasfolie en/of een anti-steenslagfolie.

Wilt u het wagenpark van uw organisatie of uw bedrijfspand een stijlvolle uitstraling geven of voorzien van een zonwerende en/of veiligheidsfolie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door de zeer persoonlijke service bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en 100% perfectie. Voor meer informatie check onze websites: http://www.cddesign.nl/ en www.protectglass.nl

 

Foto's

glasfolie monteur aan het werk

CD Design Nederland in het kort

Producten

Raamfolie

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

CD Design Nederland


Nijverheidstraat 7 4261 TK Wijk en Aalburg
0184424790 Klik om te bellen