Blokletters Reclame en Beletteringen


Midzomerweg 24 7532 SW Enschede
053-4 363 383 Klik om te bellen

Over Blokletters Reclame en Beletteringen

Blokletters Creatieve Reclame in Enschede,
Erkend Si’bon Signmaker, heeft zich de afgelopen
jaren ontwikkeld tot een flexibele en betrouwbare
partner op het gebied van onder andere lichtreclame,
gevelreclame, fleetmarking/autobeletteringen, en reclameborden.

Blokletters is een dynamisch bedrijf dat zich ongekend sterk onderscheidt door een goede prijs- kwaliteitsverhouding, en dat alles gecombineerd met een zeer opvallend creatieve uitvoering van alle reclameopdrachten. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd als het gaat om het leveren, verzorgen en uitvoeren van alle denkbare reclameobjecten. Zo verzorgen zij het ontwerp van een enkel logo, maar kunnen zij ook complete huisstijlen doorvoeren van naamplaatje tot lichtreclame projecten. Blokletters is voortdurend op zoek naar creatieve oplossingen waarmee een bedrijf zich optimaal kan presenteren.

Steeds meer bedrijven, gemeenten en instellingen letten bij het selecteren van hun reclame partner op het SI'BON-logo. Onder de vele signbedrijven in Enschede heeft Blokletters zich weten te onderscheiden door de landelijke erkenning te krijgen van de organisatie voor binnen- en buitenreclame, de SI’BON. Een erkend SI’BON-bedrijf houdt zich bezig met reclame uitingen in de breedste zin van het woord. Zij produceren vele vormen van visuele communicatie en realiseert het hele traject van ontwerp tot de plaatsing of montage. De kracht van de SI’BON is om de bedrijven te selecteren die staan voor kwaliteit en professionaliteit. Zodoende hebben onze klanten de zekerheid dat ze uitsluitend te maken hebben met gekwalificeerde vakmensen. Wij zijn trots op onze erkenning en zien het dan ook als een bekroning op ons werk.

Blokletters is inmiddels een vertrouwd adres voor vele klanten in Twente. Niet alleen hebben zij in de afgelopen jaren grote en bekende bedrijven in een nieuw jasje gestoken; ook de kleinere ondernemers hebben de kwaliteit en klantvriendelijkheid van Blokletters Reclame mogen ervaren. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan één aanspreekpunt als het gaat om hun reclame-uitingen. Blokletters verzorgt dit pakket in de breedste zin van het woord. Getuige de vele klanten die via mond-op-mond reclame bij dit bedrijf aankloppen, bewijzen zij hiermee op de goede weg te zijn.

Blokletters Reclame en Beletteringen in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Buitenreclame
Gevelreclame
Lichtreclame
Raamfolie
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Blokletters Reclame en Beletteringen


Midzomerweg 24 7532 SW Enschede
053-4 363 383 Klik om te bellen