B2 Reclame


2de industrieweg 1a 4147 CS Asperen
0345525960 Klik om te bellen

Over B2 Reclame

B2 Reclame is een creatief en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in reclame uitingen. We zijn een jong ambitieus bedrijf, met de focus op kwaliteit en persoonlijke benadering. Met de ruim 10 jaar werkervaring van B2 Reclame, bieden wij u een professionele en goede service aan. Wij ontwerpen, produceren en monteren diverse reclame uitingen en signing. Dat zorgt ervoor dat wij u in meerdere behoeftes kunnen voorzien. B2 Reclame staat open voor al uw vragen en denkt graag met u mee.

B2 Reclame is gespecialiseerd in maken van vele soorten binnen- en buitenreclame. Zo zijn wij specialist in autobelettering, carwrapping, raam blinderen, gevelreclame, gevelbelettering, raambelettering, binnenreclame, bouwborden, reclamezuilen, standbouw, spandoeken en vlaggen . Wij bieden een ruime keuze aan folies voor snijvinyl of full color stickers voor binnen of buiten gebruik.

Doordat wij de productie en montage in eigen beheer hebben kunnen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen. Ons assortiment is zeer divers en altijd op maat. Voor alle soorten reclame uitingen kunt u bij ons terecht.

Foto's

B2 Reclame in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrapping
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

B2 Reclame


2de industrieweg 1a 4147 CS Asperen
0345525960 Klik om te bellen