Voertuig belettering

Laat zien wie je echt bent! Dat kan als u airo-flex reclame & design inschakelt. Airo-flex zorgt voor communicatiemiddelen die opvallen. Door onze jarenlange ervaring in signing kunt u bij ons terecht voor een professioneel advies, een spetterend ontwerp en reclame- en
beletterings producten van de hoogste kwaliteit. Het hele proces wordt onder één dak geregeld en we helpen u graag!

ONTWERP

In onze ontwerp studio kan terecht voor het maken van een logo, of heeft u al een logo laten maken kunnen wij zeer vakkundig een opzet maken hoe dit in uw bedrijf past.
Of het ontwerp op een t shirt, gevel of een raam moet komen; u ziet virtueel het resultaat en wij stoppen pas als u meer dan tevreden bent! Onze jarenlange ervaring zal u exact datgene brengen waarna u precies op zoek bent!

WERKPLAATS

Onze montage specialisten staan in de werkplaats klaar om om alle werkzaamheden vakkundig uit te voeren naar de wensen van al onze potentiele klanten!
Het plakken van een reclame uiting, wrappen van een auto of het monteren van gevelreclame wordt specialistisch uitgevoerd tot de klant tevreden is. Hieronder kunt u zien voor welke reclame-uitingen u bij ons altijd weer terecht kunt!

Op June 30, 2021