Airo-flex reclame&design


Floridadreef 54 3556 AM Utrecht
030 633 0820 Klik om te bellen

Over Airo-flex reclame&design

Air0-flex reclame & design heeft alles onder 1 dak voor u als bedrijf, zodat u niet hoeft te winkelen. Van voertuig reclame tot drukwerk, van volledige interieur restyling tot bedrijfskleding. Wij kunnen het hele regiment verzorgen voor uw bedrijf. HOE MAKKELIJK IS DAT NIET!!. In onze werkplaats monteren wij de auto reclame's of het voorwerk voor montage op locatie, en in onze ontwerp studio maken wij de ontwerpen naar uw wensen.

Wrappen

Onze specialismen zijn uitgebreid met carwrapping/autowrappen, keukenwrappen maar ook uw kunststof kozijnen kunnen wij van een andere kleur voorzien. Kom eens lang voor een vrijblijvende prijsopgave of om te brainstormen wat er allemaal mogelijk is.

Bedrijfskleding

Zo kan u ook bij ons terecht voor bedrijfskleding, wij kunnen bijna alle merken leveren. Ons hoofdmerk is van het duitse merk FHB wat kwalitatief een zeer mooi product is op de werkvloer. Ook zijn wij sterk in het merk Tricorp waar wij mede de pasmaten in onze showroom hebben hangeen. Heeft u uw kleding uitgezocht kunnen wij ook meteen de bedrukking regelen van de kleding.

Ontwerpstudio

In onze ontwerp studio hebben wij de professionals zitten die met uw logo een waar kunstvoorwerp kunnen maken van uw gevel of bedrijfsvoertuig. zodat u 24/7 goed opvalt met reclame op de weg. U geeft een voorzet wij maken het af, na goedkeuring kan er snel geschakelt worden met de productie en kunnen wij snel monteren.

Uw reclame ons werk

Foto's

peugeot full colour beletterd

Airo-flex reclame&design in het kort

Producten

Autoreclame
Beachflags
Bewegwijzering
Buitenreclame
Carwrapping
Drukwerk
Fotowanden
Gevelreclame
Grafisch Ontwerp
Lichtreclame
Raamfolie
Reclameborden
Reclamezuilen
Spandoeken
Specials (object bedrukking / printen)
Steigerdoeken
Stickers
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Artikelen

Voertuig belettering

Laat zien wie je echt bent! Dat kan als u airo-flex reclame & design inschakelt. Airo-flex zorgt voor communicatiemiddelen die opvallen. Door onze jarenlange ervaring in signing kunt u bij ons terecht...

Onze locatie

Airo-flex reclame&design


Floridadreef 54 3556 AM Utrecht
030 633 0820 Klik om te bellen